Νέα

 
24/12/2014

Νaim Muso

muso2

Εντυπωσιακή η πρώτη είσοδος της Βρετανικής Naim στον χώρο των ασύρματων all in one Ηi-Fi ηχείων.

Το πανέμορφο muso είναι χτισμένο επάνω σε ένα σασί από MDF το οποίο περικλείεται από βουρτσισμένο αλουμίνιο το οποίο πέρα από μια αίσθηση πολυτέλειας έχει και σημαντικά αντικραδασμικά χαρακτηριστικά. Η αλουμινένια ψήκτρα η οποία διανύει το μήκος των ηχείων καθώς και η γυαλιστερή βάση με το φωτισμένο λογότυπο είναι χαρακτηριστικές.

Το προχωρημένο κυκλικό τηλεχειριστήριο αφής επιτρέπει τον έλεγχο όλων των λειτουργιών και EQ ρυθμίσεων ο οποίος επίσης είναι εφικτός μέσω εφαρμογής για Ios και android συσκευές.

Το Muso είναι συμβατό με σχεδόν όλα τα ασύρματα πρωτόκολλα και διαδικτυακές υπηρεσίες συμπεριλαμβανομένων aptX Bluetooth, AirPlay, UPnP, Spotify Connect και χιλιάδων διαδικτυακών ραδιοφωνικών σταθμών.

Επίσης συμπεριλαμβάνονται τρείς είσοδοι στην συσκευή, μια αναλογική, μια ασύγχρονη usb και μια οπτική -μέχρι τα 96Κhz η τελευταία-. Η συσκευή είναι συμβατή με όλα τα ψηφιακά format έως και 24bit/192khz ενώ ασύρματα περιορίζεται στα 48khz.

To Naim Μuso επί το έργον συνδυάζει άψογο timing με εξαιρετικό μπάσο, δυναμικά και ανάλυση ενώ από κάποια απόσταση δημιουργεί και μια εντυπωσιακή για το μέγεθος του στερεοφωνική εικόνα. Θα γεμίσει κάθε οικιακό χώρο με ποιοτικό ήχο και μάλιστα σε πολύ δυνατές εντάσεις με μόνη παρατήρηση μια ελαφρά πάχυνση των λεπτομερειών όταν τα επίπεδα έντασης είναι πολύ μεγάλα.

Γενικά πρόκειται για μια πολύ εντυπωσιακή συσκευή με σαφή audiophile χαρακτήρα και πλήρης δυνατοτήτων συμβατή με όλα τα τεχνολογικά καλούδια της εποχής μας.

Πληροφορίες

http://www.οrpheusaudio.gr

Shares

Το άρθρο δέχθηκε 276 επισκέψεις


 
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development