Νέα

 
28/12/2014

Mcintosh MB100

Mcintosh-MB100_2

Με την μουσική πλέον να διανέμεται και να αναπαράγεται με μια ποικιλία τρόπων η ανάγκη μιας απλής αλλά τεχνολογικά εξελιγμένης συσκευής για την διαχείριση τους είναι πλέον μεγάλη. Το MB 100 Media Βridge κάνει ακριβώς αυτό, διαχειριζόμενο όλη την αποθηκευμένη αλλά και διαδικτυακή σας μουσική επιτρέποντας της όλης, συμπεριλαμβανομένων ασυμπίεστων αρχείων έως και 24bit 192KHz να αναπαραχθεί με την θρυλική πιστότητα της Mcintosh.

H συσκευή συμπεριλαμβάνει εσωτερικό σκληρό 1ΤΒ καθώς και τέσσερις usb2 θύρες, e-Sata και δικτυακή σύνδεση υψηλής ταχύτητας για το streaming υπηρεσιών όπως Pandora, Sirius XM, Rhapsody και Spotify και διαδικτυακών ραδιοφωνικών σταθμών, ενώ μέσω ψηφιακής ή αναλογικής σύνδεσης μπορεί να συνδεθεί με παλαιότερες συσκευές της εταιρίας.

Το MB100 συγχρονίζεται αυτόματα με το περιεχόμενο του οικιακού σας δικτύου ενώ μπορεί να συνδεθεί με εξωτερική οθόνη για την εύκολη διαχείριση της μουσικής σας βιβλιοθήκης. Όλο το μουσικό περιεχόμενο που διαχειρίζεται μπορεί να γίνει backup στο Amazon Cloud Drive ή στο Apple iCloud επιτρέποντας έτσι την αναπαραγωγή και διαχείριση του από οποιαδήποτε τοποθεσία.

Ο ψηφιοαναλογικός μετατροπέας του MB100 ενσωματώνει το ίδιο υψηλής ποιότητας 32Bit 192KHz chip με διευρυμένη δυναμική περιοχή και εξαιρετικά χαμηλές παραμορφώσεις με τον ψηφιακό προενισχυτή D100 της εταιρίας, ενώ είναι απομονωμένος από την μητρική εξασφαλίζοντας την υψηλότερη δυνατή ακρίβεια και πιστότητα.

Το λειτουργικό σύστημα της συσκευής λειτουργεί μέσω ενός υψηλής ταχύτητας και ποιότητας ssd σκληρού δίσκου για ταχύτητα και αξιοπιστία ενώ ο έλεγχος της γίνεται και μέσω εφαρμογής για Android και iOs.

Mcintosh-MB100

Περισσότερες πληροφορίες

Mcintosh

www.hifipower.gr

Shares

Το άρθρο δέχθηκε 359 επισκέψεις


 
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development