Νέα

 
13/01/2015

AVID Ingenium Turntable

ingenium2

Το νέο πικάπ Ingenium παρουσίασε η AVID βασισμένο στις τεχνολογίες της διάσημης κορυφαίας σειράς της DIVA αλλά υλοποιημένο πιο μινιμαλιστικά με στόχο την μέγιστη απόδοση με χαμηλότερο κόστος αλλά και την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη χρηστικότητα, ευελιξία καθώς και την όμορφη εμφάνιση.

Η βασική έκδοση του Ingenium έρχεται με έναν υψηλής ποιότητας βραχίονα από κανναβονήματα ενώ παρέχεται εναλλακτικά η δυνατότητα προσαρμογής 9” ‘η 12” βραχίονα της SME ή και άλλων ανάλογα με τις προτιμήσεις του αγοραστή.

Χρησιμοποιείται το κορυφαίο πλατό και τριβέας από Ζαφείρι της σειράς DIVA με αποτέλεσμα την πλήρη απομόνωση του δίσκου από μηχανικές παρεμβολές το οποίο είναι πλήρως απομονωμένο μηχανικά από τον βραχίονα, χάρη στο ειδικής σχεδίασης σασί υψηλής μάζας υλοποιημένο από αλουμίνιο πάχους μισής ίντσας (1,3cm). O κινητήρας μετάδοσης είναι απομονωμένος στο δικό του σασί και είναι ο ίδιος με αυτόν του κορυφαίου DIVA II.

Το πλατό Ingenium της AVID χάρη στην προσιτή τιμή του συνδυαζόμενη με κορυφαία κατασκευή προσφέρει σε ακόμα περισσότερους φίλους του βινυλίου την δυνατότητα να απολαύσουν κορυφαία αναλογική αναπαραγωγή μαζί με την ευελιξία επιλογής μεταξύ μεγάλης ποικιλίας βραχιόνων.

ingenium5Περισσότερες πληροφορίες

www.avidhifi.com

Shares

Το άρθρο δέχθηκε 472 επισκέψεις


 
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development