Νέα

 
13/01/2015

McIntosh MHP1000

mp100

Τα ακουστικά MHP1000 της McIntosh έχουν τα ίδια εξαιρετικά χαρακτηριστικά με τα ηχεία της εταιρίας και θα σας “περικυκλώσουν” με την μουσική σας. Ο ομαλός και ξεκούραστος χαρακτήρας τους επιτρέπει μακρόχρονες ακροάσεις ενώ παράλληλα θα ανακαλύπτετε νέες διαστάσεις των αγαπημένων σας μουσικών προγραμμάτων.

Οι εξωτερικοί θόρυβοι και ενοχλήσεις είναι απομονωμένες μέσω της αρχιτεκτονικής κλειστού τύπου δημιουργώντας μια συναρπαστική προσωπική ακουστική εμπειρία.

Τα μαξιλαράκια και το στήριγμα της κεφαλής είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας απαλό φυσικό δέρμα χαρίζοντας μια αίσθηση πολυτέλειας ενώ η ελαφριά κατασκευή συνδυασμένη με μικρή πίεση στην επαφή εξασφαλίζουν ασφαλή ανάρτηση στο κεφάλι επιτρέποντας παράλληλα μακράς διαρκείας ξεκούραστες ακροάσεις.

Τα MHP1000 έχουν drivers σχεδιασμένους να λειτουργούν ιδανικά με οποιονδήποτε σύγχρονο ή παλαιότερο ενισχυτή ακουστικών της McIntosh ενώ παρέχονται αποσπώμενα καλώδια σε δύο μήκη, ενός μέτρου (1m) και τριάμισι μέτρων (3,5m) με στερεοφωνικό Jack και ένα τρίμετρο (3m) με στερεοφωνική σύνδεση 6,3mm. Όλα τα καλώδια έχουν custom επίχρυσους ακροδέκτες της McIntosh ενώ είναι θωρακισμένα για μεγιστοποίηση της ηχητικής ποιότητας.

Περισσότερες πληροφορίες

www.mcintoshlabs.com

www.hifipower.gr

Shares

Το άρθρο δέχθηκε 459 επισκέψεις


 
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development